Избрани Новини

Два нови киоска за продажба на лифт карти работят в Банско

Сметката може да се заплаща единствено безкасово

От 24.12. в Банско работят два чисто нови автомата за продажба на ски карти. Единият се намира пред начална станция на кабинковия лифт, а другият е поставен пред магазина Maxsport в хотел "Стражите".
Гостите на най-добрия ски курорт на България могат да закупят денонощно от т.нар. скиоск лифт карти за възрастни, с валидност от 1/2 ден до 13 дни.
Картите, които биват закупени след 15:30 часа, автоматично ще бъдат валидирани за следващия календарен ден. 
Сметката може да се заплаща единствено безкасово. Това е възможно със с дебитни или кредитни карти.

Двата киоска са в най-добрия ски скурорт на България благодарение на дългогодишното сътрудничество на Ски център Банско с Mastercard. Целта им е да се намали времето за изчакване пред касите на Юлен, където понякога има струпване на хора. Това ще спомогне гостите на Банско да си закупят карта за ски за същия или следващия ден, без да се редят на опашки. Инструкциите за употреба са изключително лесни и са закачени на самите машини.
Работното време на киоските е денонощно, а на касите на Юлен АД, намиращи на начална и на горна станция на КВЛ, е от 8.30 до 17.30 часа без почивен ден в рамките на зимния сезон. В четвъртък, петък и събота има дежурна каса на начална станция на КВЛ, която работи до 21.00 часа.

Освен това карти за ски могат да бъдат закупени и в търговските обекти на хотел „Сейнт Джордж“, хотел „Лъки Банско“, хотел „Белведере“; хотел „Хот спрингс“ (с.Баня), „Спорт хотел“,  хотел „Зара“, хотел „Орбилукс“, ЖС „Предела 1“.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)