Избрани Новини

Купата на кмета и златните медали заслужи "Сборная" в турнира

Завърши Коледният турнир за "Купата на Кмета" на Община Благоевград

Снощи завърши Коледният турнир за "Купата на Кмета", организиран от Община Благоевград, със съдействието на Аматьорска лига SPS. Бяха изиграни два полуфинални двубоя и дългоочаквания от всички финал. В първия полуфинален двубой се противопоставиха отборите на "Викингите" и "Watford" . Двубоят завърши с резултат 2:1 за "Викингите" и по този начин те се класираха за големия финал тази вечер.
В другия полуфинален двубой един срещу друг се изправиха шампионите на Благоевград по минифутбол "Сборная" и изненадата на турнира - младите момчета от отбора на "Пирин SS". По-големият опит в решаващите сблъсъци от страна на "Сборная" си оказа влияние и те постигнаха минимална, но ценна победа с 1:0 и така се класираха на финала. В спора за 3-то място отборът на "Пирин SS" победи с дузпи 4:3 отбора на "Watford" и така грабнаха бронзовите медали и купата за 3-то място.
В двубоя за титлата се изправиха отборите на "Сборная" и "Викингите". Мачът беше изключително равностоен, но с брилятно изпълнение на неостаряващия Станислав Бачев от отбора на "Сборная" донесе победата с 1:0 и така осигури купата и златните медали за "Сборная".
За награждаването присъстваха кметът на община Благоевград инж.Румен Томов, който награди призьорите с купи, медали и парични средства, шефът на Спортни имоти Валери Миков, който награди Николай Демиров от отбора на "Пирин SS" с приза "Най-полезен" играч на турнира. Присъстваха представители от отбора на ФК "Пирин" - Благоевград както и представители за награждаването в лицето на защитника на орлетата Александър Дюлгеров, който връчи приза на Ивайло Попов от отбора на "Watford" за най-добър вратар на турнира и играещия помощник треньор на ФК "Пирин" Владислав Златинов, който награди със статуетка голмайстора на турнира Кирил Дамбов, отново от отбора на "Watford" с 9 точни попадения.
Шампион на турнира бе "Сборная". Те получиха купа, златни медали и парична награда като победители. Капитанът на отбора Радослав Александров раздели наградата и постави в двете кутии за дарения на децата, имащи нужда от помощ.
На второ място са "Викингите", които също дариха част от наградния фонд за благотворителната кампания, а трети останаха "Пирин SS" . Преслав Йорданов от отбора на "Пирин" дари паричната награда от "Спортист на годината" за Микаела.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов