Избрани Новини

Приз за граждански принос получи 51-годишният Муртаза Клечов от Конарско

Помогна в спасяването на 2-годишно момченце, което през септември се бе загубило в планината

Заедно доказваме, че въпреки проблемите и трудностите, МВР има своите постижения и изпълнява достойно своя дълг към обществото. Изпращаме година, която ни изправи пред неочаквани изпитания  и предизвикателства. В условията на пандемия нашите задачи се увеличиха, но вие, колеги, се справихте достойно. Направихте всичко по силите си да осигурите спокойствието на гражданите и  реда в държавата.

Благодаря за непоколебимия дух и воля, с които работихте.  Наградите днес са оценка както за личните усилия на всеки от Вас, така и за Вашите колеги, с които работите в екип. Те са и малка компенсация за търпението и проявеното разбиране от  семействата Ви. Заедно доказваме, че въпреки проблемите, трудностите и грешките, МВР има своите постижения. Взискателността и критиките ни мотивират да изпълняваме достойно своя дълг към  обществото. С тези думи министър Христо Терзийски се обърна към служителите на МВР и от името на ръководството на ведомството им пожела здраве и сили, решителност в изпълнението на общата мисия – да служим на страната на доброто.

На кратката церемония на 27-то издание на инициативата „Полицай на годината“ в присъствието на заместник-министър Михаил Златанов, главният секретар на МВР гл.комисар Ивайло Иванов, парламентарният секретар на МВР Светослав Белемезов, директорите на главни и областни дирекции, както и на дирекции от общата и специализираната администрация на МВР по традиция бе връчен и приз за граждански принос в работата на полицията. Отличен тази година бе 51-годишният Муртаза Клечов от с. Конарско, общ. Якоруда. Той е служител на Държавното горско стопанство в Якоруда и помогна в спасяването на  2-годишно момченце, което през м. септември се бе загубило в планината.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов