Избрани Новини

23 са новите случи с коронавирус в област Кюстендил

Двама души, с положителни проби за инфекцията, са починали

23 са новите случи с коронавирусна инфекция в област Кюстендил за изминалото денонощие. В община Кюстендил лицата, дали положителни проби за инфекцията, са 13, в Дупница – 4, по два нови случая има в общините Рила и Кочериново, по един новозаразен в Сапарева баня и Невестино, съобщават от Областния кризисен щаб.
19 са към този час настанените за лечение пациенти в Ковид отделението на МБАЛ „Св.Иван Рилски 2003“ – Дупница. Двама от тях са на интензивно лечение и в по-тежко състояние. По-рано днес са изписани 8 излекувани души.
54 души са хоспитализирани към този час в Ковид отделението на МБАЛ „Д-р Никола Василиев“ в Кюстендил. Четирима от тях са на интензивно лечение, останалите пациенти са в тежко и средно тежко състояние.
16 са хоспитализираните лица към днешна дата в Ковид отделението на Общинската болница в Дупница. От тях трима са в по-тежко състояние и на интензивно лечение. В рамките на днешния ден предстои изписване на по-леките случаи.
Двама души, с положителни проби за инфекцията, са починали през изминалото денонощие. Това са 74-годишен мъж и 65-годишна жена от община Кюстендил. Лицата са имали придружаващи заболявания.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)