Избрани Новини

Юлиян Попев се завърна в "Пирин"

Той е лидер в защитата и сърцат футболист

Бившият капитан на Пирин (Благоевград) Юлиян Попев се завърна в Пирин. За последно Попев се състезаваше за отбора на Струмска слава. Защитникът изкара няколко успешни години с екипа на “орлетата” между 2004 и 2011, а след това между 2013 и 2018 отново бе част от  отбора. в и характерен носител на “пиринския дух”.

“Щастлив съм, че отново съм в Пирин. Ще помогна с каквото мога за завръщането на отбора в елита. Познавам се с повечето момчета, което ми помогна бързо да навляза в атмосферата. Надявам се, че ще имаме много успехи”, заяви опитният бранител при завръщането си в клуба.

„Много съм доволен, наблюдаваме го още от миналия сезон, когато бе в Септември. Тренира отлично, не се нуждае от допълнителни напътствия. Мисля, че определено ще подсили нашия отбор. Щастлив съм, че е тук. Отлично попълнение е, нямам търпение да започнем съвместна работа.

На 100 процента се нуждаем от такъв играч. Харесвам опитните футболисти. Той има достатъчно мачове, играл е в добри отбори.

Той е бивш играч на Пирин. Както казах и преди, искам да привличаме играчи, които да ни подсилят и да внесат качество в отбора. Той определено отговаря на тези изисквания“, заяви мениджърът на Пирин Уорън Фийни при представянето на Попев.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)