Избрани Новини

Най добрите биатлонисти на Банско се готвят за Световната купа в Норвегия

Даниела Кадева и Благой Тодев очакват първият си старт

Най добрите биатлонисти на "Клуб по биатлон Банско 2019" Даниела Кадева и Благой Тодев очакват първият си старт в Норвегия за Световната купа.
Спортистите от Банско се подготвяха през последните дни с останалите членове на националния тим във Воукати – световно известен зимен център във Финландия, където тренират отборите на САЩ, Украйна, Белгия и други държави. От четвъртък вече са в Контиолахти, Норвегия, където ще се проведат първите два кръга за Световната купа.
Треньорът на състезателите от Клуба по биатлон Георги Джолев е доволен от кондицията на Даниела Кадева и Благой Тодев. Той уточнява, че носителката на купа България за миналия сезон Дафинка Коева не е заминала за Норвегия поради заболяване, но ще навакса в кръговете след Нова година.
Има надежди за добро представяне на нашите биатлонисти според председателя на Клуба по биатлон Христо Воденичаров. Спортистите ни са имали нормална подготовка въпреки ограниченията, а националният отбор от няколко месеца е под ръководството на амбициозния руски треньор Александър Касперович, от когото се очаква да изведе напред българския тим.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов