Избрани Новини

Пет мача от НБЛ ще се изиграят за седем дни, Спартак гостува на Рилецо на 14 ноември

Около това решение се обединиха представителите на клубовете във връзка със сложната епидемична обстановка у нас

Пет мача от НБЛ ще се изиграят в следващите седем дни. Около това решение се обединиха представителите на клубовете във връзка със сложната епидемична обстановка у нас и на базата на резултатите от последните тестове с PCR в клубовете.

Елитният български баскетбол се завръща у нас за първи път от 25 октомври насам с двубой утре, 7 ноември. Черноморец за първи път ще излезе на терена за официален мач в двубоя си от 4 кръг срещу Рилски спортист. Двубоят е заложен в програмата на MaxSport 2 и е с начален час 19:00.

На 11 ноември „акулите“ най-накрая ще изиграят и мача си от първи кръг срещу Балкан.

Два двубоя ще се изиграят на 14 ноември, събота. Това са мачът от трети кръг  Черно море Тича – Черноморец. Рилски спортист пък ще приеме Спартак (Плевен) в мач от 5 кръг. MaxSport 2 ще излъчи на живо на 14 ноември и Балкан – Берое в 19 ч.

Срещите от НБЛ ще се подновят на 5 декември, след завръщането на мъжкия национален отбор от Сараево. Тогава ще се наваксат неизиграните срещи от четвърти, пети и шести кръг на НБЛ. Вече се работи и по пълната програма на редовния сезон, която ще бъде съгласувана с официалната телевизия, излъчваща шампионата у нас.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)