Три ПТП-та през уикенда в Благоевградско с трима пострадали

Лека кола се блъсна в два паркирани автомобила

На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:

На 30.10. около 22:20 часа в с.Долно Осеново, община Симитли, неправоспособен 29-годишен мъж от селото, управлявайки мотоциклет с неустановена към момента марка и движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на дясна крива пада на пътното платно, в резултат на което получава фрактура на лицева кост и охлузни рани в областта на крака.

На 31.10. около 18:40 часа на път II-19 между гр.Гоце Делчев и с.Ново Лески лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 30-годишен водач от с.Копривлен допуска ПТП, след като не оставя достатъчно дистанция и блъска намалящ скоростта си пред него лек автомобил „Опел Фронтера“. С охлузвания и натъртвания по ръката е пострадал 20-годишен пътник в лекия автомобил „Фолксваген Голф“.

На 31.10. около 17:30 часа между Разлог и с.Бачево стана ПТП, при което лек автомобил „Шкода Фабия“ с 22-годишна водачка от Разлог излязъл извън пътното платно и се блъснал в два паркирани автомобила. Със съмнение за комоцио е пострадала 42-годишна жена, която се е намирала в един от паркираните автомобили.Снимка на Деня

МВнР: Сънародниците ни в Европа и Турция вече могат да гласуват, приключи вотът в Нова Зеландия