Избрани Новини

"Пирин" победи при гостуването в Добрич

Надигра "Добруджа" от 11-ия кръг на Втора лига с 2:0

Пирин спечели гостуването си на Добруджа от 11-ия кръг на Втора лига с 2:0. Това бе седма победа от началото на сезона и втора като гост за нашия отбор, съобщиха от щаба на отбора.
Първата възможност за гол се откри пред отбора на домакините. В 20-тата минута Цветан Илиев шутира отдалеч, но топката мина покрай вратата. Четири минути по-късно Преслав Йорданов бе намерен по земя от Бастунов, но не успя да се разпише отблизо. В 30-тата минута Николай Бодуров засече центриране от корнър на Карачанаков. Три минути по-късно Християн Казаков стреля опасно от пряк свободен удар, но топката излезе в аут. В 40-тата минута Пирин поведе в резултата. Спас Георгиев опита подаване успоредно на голлинията, а Дони Дончев прати топката в своята врата в опита си да изчисти.
В 54-тата минута Спас Георгиев се разписа, след като бе изведен сам срещу вратаря от Карачанаков. Това бе първи гол за Спас от началото на сезона. В следващите минути домакините бяха по-активни, но така и не стигаха до голови положения пред вратата на Петров.
В 73-ата минута Спас Георгиев намери Преслав Йорданов, който стреля отблизо, но вратарят Илиев спаси. В 74-ата минута Стилян Николов стреля отблизо, но вратарят отново спаси.
В 90-та минута Християн Казаков стреля, но Петров спаси. Това бе и последното интересно действие.
Добруджа: Илиев, Димитров, Дончев, Адемов, Илиев, Идризов, Кадир (57-Почански- 75-Филипов), Радев, Капитанов, Казаков Карадайъ (44-Василев).
Пирин: Петров, Бастунов, Бодуров, Ст.Николов, Дюлгеров, Станоев, Хендерсън (83-Исуф), Карачанаков, Манолев (87-Либяховски), С.Георгиев, Йорданов (86-Оукли).
Съдия: Димитър Желязков
Жълти картони: Радев (Д), Карачанаков (Пирин)
Стадион: „Дружба“ – 300 зрители



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)