Избрани Новини

Вижте криминалната хроника за Кюстендилска област

Оръжия, боеприпаси и наркотично вещество откриха в Слокощица

Незаконно притежавани оръжия, боеприпаси и наркотично вещество са открили и иззели кюстендилски криминалисти  от къща в с.Слокощица.

По време на процесуално-следствените действия са открити 6 стръка канабис – полуизсъхнал, 7 стръка изсъхнал канабис и кутия със сухи листа. Общото количество на иззетия канабис е 2.567 кг. Видът му е установен с полеви наркотест. Открити и иззети са 3 пистолета, 86 боеприпаса и класьор с 92 монети с нумизматична стойност. 65-годишният собственик на имота е задържан с полицейска заповед до 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

 

Вчера кюстендилски полицаи са иззели 18 опаковки канабис от 17-годишен младеж. Проверката е извършена в района на балнеолечебницата в Кюстендил. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. 17-годишният е задържан с полицейска заповед. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

 

Вчера при извършване на полицейска проверка на 37-годишен мъж е открита опаковка с хероин в него. Проверката е извършена на ул.„Банска“. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Притежателят на хероина е задържан с полицейска заповед. По случая е започнато досъдебно производство в РУ - Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

 

Вчера следобед 50-годишна жена се е самозапалила в двора на наследствения си имот в  Кочериново. Работници, които били в съседен имот, угасили горящите й дрехи, подали сигнал чрез тел.112. Пострадалата е настанена в столично здравно заведение за лечение. Дежурна следствено-оперативна група от РУ Рила е извършила оглед на място, по случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

 

Вчера е подаден сигнал за взломно проникване в къща в с.Коприва, увредено е имущество, отнето е АТВ. По случая е започнато досъдебно произиводство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)