Избрани Новини

Удостоиха с почетен медал 100-годишен ветеран и кмета на Свищов

Велико Търново Лайф

21-10-2020, 19:10

Снимка:

община Свищов

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Министерство на отбраната и Централно военно окръжие удостоиха ветерана Ангел Николов от Свищов и кмета на крайдунавския град с почетни медали „75 години от победата над фашизма 1945-2020“.

По повод навършването на 100-годишен юбилей, свищовският ветеран Ангел Димитров Николов бе удостоен от Министерство на отбраната и Централно военно окръжие с почетен медал „75 години от победата над фашизма 1945-2020“. Отличието бе връчено в дома на ветерана  от капитан Деян Димитров от Военно окръжие – Велико Търново, а заедно с него Марин Кръстев от Съюза на ветераните от войните на България поднесе Плакет от Съюза на ветераните от войните, 1 и 2 том на книгата „Ехо от войната“, и еднократна парична помощ в размер на 100 лева.  

С юбилеен медал, като израз на благодарност за помощта, която е оказвал по линия на Съюза на ветераните в община Свищов, бе отличен и кметът на община Свищов Генчо Генчев. Градоначалникът благодари за оказаната чест и доброто партньорство с двете институции като пожела на капитан Димитров и цялата Българска армия да служат в мирни времена.  



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)