Избрани Новини

Започват "Дни на Еразъм“ в ЮЗУ "Неофит Рилски“

Събитията са на 15 и 16 октомври

Отдел "Международни образователни програми и сътрудничество" в Югозападния университет „Неофит Рилски“ организира събития, свързани с промотирането на програма "Еразъм+" сред академичната общност на университета. Събитията са в рамките на световната инициатива „Дни на Еразъм“ (ERASMUS DAYS 2020).
Днес от 10:00 ч. в зала 115 (Учебен корпус № 1) чрез презентация ще бъдат представени възможностите за обучение, работа и практика в чужбина, които предоставя програма "Еразъм+" на студентите и докторантите на ЮЗУ "Неофит Рилски".
В същия ден от 11:00 ч. във фоайето на Учебен корпус № 1 ще се състои и фотоизложба, озаглавена "Il nostro bel viaggio – Нашето красиво пътуване" с автор Василена Димитрова, студент от Факултета по изкуствата, бивш Еразъм студент в Университета за чужденци в Перуджа.
На 16 октомври от 10:00 ч. в зала 114 ще бъдат презентирани възможностите за преподаване и обучение, които програма "Еразъм+" предлага на преподавателите на ЮЗУ "Неофит Рилски", а в 13:30 ч. ще се проведе информационна среща със служителите на университета.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов