Есента напомня днес за себе си

Велико Търново Лайф

13-10-2020, 05:00

Снимка:

pixabay

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Днес през деня валежите ще обхванат по-голямата част от страната. На места валежите ще са интензивни и е възможно и да прегърми. 

По-късно от югозапад в следобедните часове и привечер валежите ще отслабват и спират. Температурите ще бъдат от около 15 градуса в Западна България, където ще духа до умерен северозападен вятър и ще нахлува студен въздух, до все още 24-26 градуса в централните и източни райони. Там до привечер вятърът все още ще бъде от южната четвърт. До вечерта валежите ще спрат в по-голямата част от страната.

В сряда облачността ще бъде незначителна, до  слънчево време. Дневните температури ще бъдат от 16 до 21 градуса, на югоизток до около 23.

В четвъртък облачността ще бъде променлива, а температурите ще се повишат с 2-3 градуса. В петък в голяма част от страната ще бъде облачно и дъждовно, а температурите ще се понижат.

През почивните дни ще бъде хладно и през деня температурите ще бъдат до  около 15-17 градуса в повечето места. Сутрин на места ще паднат и първите слани.Снимка на Деня

Кадетите на ТСК – Русе със злато от Държавното отборно първенство в Хасково