Избрани Новини

Кметът на Сандански Атанас Стоянов получи почетния знак на МТСП

Заместник-министърът на труда и социалната политика Султанка Петрова е на работна визита в общината

По покана на кмета на Община Сандански Атанас Стоянов, заместник-министърът на труда и социалната политика Султанка Петрова е на работна визита в общината.
По време на срещата със представители на социалните услуги в общината, кметът Стоянов благодари за подкрепата на социалното министерство, а министър Петрова представи част от целите на своето посещение, една от които е анализ на социалните услуги в община Сандански и необходимостта от тяхното обогатяване.
По-късно зам.министърът ще проведе среща с представители на бизнеса и работодатели в общината, посветена на социалната икономика и социалното предприемачество.

Зам.министърът на труда и социалната политика д-р Султанка Петрова връчи на кмета Атанас Стоянов почетният знак на министерството.
Д-р Петрова сподели, че за първи път почетният знак се връчва на кмет на община за доброто партньорство и социална отговорност.
По време на втората си работна среща с кметове на кметства и бизнеса бяха представени възможностите за развитието на социалното предприемачество и политиките в областта на дохододите на регионално и местно ниво.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)