Избрани Новини

Пиян водач от Своге катастрофира край Покровник

Пострадал е с фрактура на лявата ключица

През изминалото денонощие в Благоевградска са станали следните ПТП:

- На 30.09. около 13:10 часа на пътя от гр.Сандански в посока местността Попина лъка лек автомобил „Ваз“ с 68-годишен водач от с.Джигурово, навлизайки в лентата за насрещно движение, се удря в лек автомобил „Ауди“ с 21-годишна водачка от гр.Белослав. При инцидента, с натъртвания в областта на гръдния кош е пострадал водачът на лекия автомобил „Ваз“. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

- На 30.09. около 15:20 часа на ул.“Цар Симеон“ в Петрич лек автомобил „Форд Фиеста“, излизайки на заден хода от паркинг на супермаркет, ударил лек автомобил „Шкода Рапид“, който от удара се подмества назад и се удря в спрял зад него лек автомобил „Ауди“. При инцидента няма пострадали. Нанесени са материални щети. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

- На 30.09. около 23:10 часа на пътя между с.Покровник и Благоевград лек автомобил „Шкода Октавия“ с 34-годишен водач от Своге, на ляв завой излиза вдясно от пътя и реализира ПТП. Водачът на автомобила е пострадал с фрактура на лявата ключица. Направената проба за наличие на алкохол в издишания от него въздух е отчела наличие на 1,32 промила.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)