Избрани Новини

Цветомир Паунов се срещна с актива на ГЕРБ в Сандански

"Никога не бъдете пасивни, бъдете непрекъснато сред хората, говорете с тях", посъветва актива

Никога не бъдете пасивни, бъдете непрекъснато сред хората, говорете с тях, потърсете начин за решаване на проблемите им. Това е нашата задача като политици, ние служим на хората. С тези думи административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов се обърна кък актива на ГЕРБ в Сандански. В срещата участваха областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, областният административен секретар на партията и народен представител Даниела Савеклиева, еврудепутатът Асим Адемов, народният представител Георги Динев и общинският ръководител на ГЕРБ-Сандански Стоян Стоев.
Според Цветомир Паунов е важно структурите да водят проактивна политика, да усещат пулса на обществото. „Силата на ГЕРБ винаги е била връзката с хората. Победата ни на частичните местни избори вчера е поредното доказателство за доверието, което има към нас. То обаче не е привилегия, а отговорност. Отговорност всеки ден да ставаме по-добри и да подобряваме живота в населените места в страната“, каза той и призова членовете и симпатизантите на ГЕРБ да бъдат посланици на политиките на правителството. „Тъй като никъде нищо не са построили – на нашите опоненти не им остава нищо друго – освен да ни атакуват с фалшиви новини. За съжаление, те се разпространяват изключително бързо и само с ежедневен контакт с гражданите можем да им противодействаме. Фактите обаче са на наша страна, направеното от ГЕРБ ще остане. Затова въпреки някои грешки – оставаме първа политическа сила. Видя се и на изборите вчера“, отбеляза административният секретар на ГЕРБ.
Областният координатор на ГЕРБ и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков изтъкна, че на всяка площадка, спортна зала, нов път, пречиствателна станция, училище, детска градина се виждат резултатите от работата на правителството и от европейската солидарност.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)