Избрани Новини

Комедията "Баща ми се казва Мария“ ще се играе днес

Началните часове остават непроменени – два спектакъла от 18:30 и от 20:30

Хитовата постановка гостува на нова дата – 28 септември в зала „Яворов“. Билетите важат без презаверка.

Поради непредвидени технически причини, планираната за 3-ти септември премиера на супер комедията „Баща ми се казва Мария“ се отложи за 28 септември. Началните часове остават непроменени – два спектакъла от 18:30 и от 20:30. Всички закупени билети ще важат без нужда от презаверяване.

Екипът на спектакъла поднася своите искрени извинения на зрителите и с нетърпение очаква първата си среща с благоевградската публика днес, за да преживеят заедно над два часа смях.

Комедията е дългоочаквана в Благоевград, като продължение на темата в хитовата постановка „Жена ми се казва Борис“, която многократно е гостувала в града при невероятен интерес.

Новото заглавие обещава още по-смешни и неописуеми ситуации. Очакват ни два часа гарантиран смях с любимите актьори Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Невена Бозукова-Неве, Жанина Стоилова и Петьо Петков-Шайбата. Режисьор на комедията е Асен Блатечки. Спектакълът е дело на ДКТ „К.Величков“ – Пазарджик, с разпространител Театрална формация „Мелпомена“.

В основата на сюжета на комедията е любовта във всичките й форми и проявления. На първо четене спектакълът представя абсолютно „нормална ситуация“, в която двама млади влюбени решават да запознаят своите родители дни преди сватбата си… Но когато бъдещите сватове са: двама ексцентрични и артистични, обичащи се мъже - от една страна и консервативен кандидат-депутат с напориста съпруга от провинцията - от друга… следват безброй безумно смешни истории, които не са за изпускане!

Спектакълът не е подходящ за лица под 16 г.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов