Избрани Новини

Православният център в Благоевград открива новата учебна година

Събитието е от 18.00 часа

Православният инфмационен център на Неврокопската света митрополия в Благоевград открива новата учебна година. Събитието е днес от 18.00 часа. Поканени са всички, които имат желание, независимо дали участват в дейностите, организирани от центъра.

Да припомним, че центърът организира лектории, дискусии, прожекции на православни филми, представяния на книги, организиране на срещи и конференции, изложби, неделни училища, набиране на хранителни продукти съвместно с Общинския съвет по наркотични вещества, работилници, базари, курсове по религия, по източно-православно пеене, иконопис, детски журналистически клуб "Кандилце" и издаване на младежкия православен вестник "Кандилце", доброволческа кухня за бедни, библиотека с православна литература, обучения по вероучение в училищата, лекции за възрастните и още много други дейности в полза на хората и за тяхното добруване.
Православният център в Благоевград работи отлично през годините с училищата в общината, с различните общински и държавни институции и най-вече - с много доброволци, хора на различна възраст, но обединени от стремежа си да правят добро.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)