Избрани Новини

Завърши шампионатът по мотокрос Grand Prix Благоевград 2020

Участие взеха близо 110 състезатели от България и Румъния

На мотополигон “Зелендол“ при изключително голям интерес от над 10 000 зрители премина шампионатът по мотокрос Grand Prix Благоевград 2020.

С пожелание за много успехи и безаварийно каране, без травми, търпение, сила и упоритост по пътя към първите места, кметът на община Благоевград инж.Румен Томов даде старт на спортния празник. На състезанието присъства и Румен Петков, председател на Организационния комитет на Гран при България, който връчи почетен плакет на кмета на община Благоевград в знак на признателност за личния му принос за съхраняване и провеждане на състезанието и тази година. Героизъм нарече Румен Петков помощта, която община Благоевград, в лицето на кмета Румен Томов оказва за мотоциклетизма, въпреки трудните времена, в които живеем. На откриването присъстваха още заместник-кметът Любен Милев и генералният секретар на Българската федерация по мотоциклетни спортове Иво Цветанов.

В Републиканския шампионат по мотокрос и четвъртия му кръг за сезона – Grand Prix Благоевград 2020, взеха участие близо 110 състезатели от България и Румъния. След три кръга от Републиканския шампионат (от общо седем), Благоевград се явява междинна точка в сезона.
Състезателите от МСК "ЕЪР МАКС РЕЙСИНГ"- Благоевград се представиха блестящо и дадоха всичко от себе си, за да зарадват публиката. Тяхното класиране е:
Иван Тунтев /на 6 години/ клас МХ50 - 5-то място
Андрей Замфиров /на 6 години/ МХ50 - 4-то място
Виктор Нейчев МХ2 - 2-ро място
Стефан Нейчев МХ1 - 3-то място
Николай Йовчев МХ - 1-во място
Марин Маринов МХ - 5-то място
В състезанието взеха участие и:
Малена Замфирова МХ85
Митко Давидков МХ2
Любослав Алексов МХ2
Калоян Кайнакчиев МХ2
Георги Илиев МХ2
Петър Илиев МХ



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов