Избрани Новини

Васил Говедарски е кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ в сапаревобанското село Овчарци

Извънредните местни избори ще се проведат на 27 септември т.г.

Васил Говедарски е кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ в село Овчарци, община Сапарева баня. Той ще се яви на извънредните местни избори, които ще се проведат на 27 септември т.г.
Васил Говедарски е на 37 г., семеен, с едно дете. Живее и работи в родното си място. По образование е учител по изобразително изкуство и строителен техник. „Като строителен техник имам 10-годишен трудов стаж, което смятам, че ще ми помогне с организационните работи като кмет. От 5 г. моята професия е художествена обработка на дърво. Изработил съм знакови дървени скулптори за много общини – Смолян, Велинград, Сапарева баня“, казва за себе си Говедарски.
Той определя родното си място като едно от най-красивите в България. „Селото има уникална природа, но има пропуски в инфраструктурата и желая това да се промени. Смятам, че мога да бъда полезен със своя опит и работа, и това е един от мотивите ми да се кандидатирам. Имам идеи за по-атрактивен облик на Овчарци, с насоченост като туристическа дестинация“, обясни кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ. Той посочи, че има заявена подкрепа за осъществяване на своите идеи от страна на градоначалника на община Сапарева баня Калин Гелев.
Васил Говедарски обясни, че сред приоритетите в работата му ще бъдат редовно почистване на тротоарните площи и на отводнителните канали, поддръжка на неасфалтираните пътища,  площадът на селото да бъде превърна в атрактивно място за жителите на селото, да бъде обновена пътеката за Овчарченския водопад и да се поставят атрактивни табели. Кандидатът за кмет посочи, че ще работи и в посока възстановяване на  детските площадки и поддържане на зелените площадки около тях.
„Смятам, че е ангажимент на всеки един от нас да се грижи и облагородява родното си място. Затова бих искал да ангажирам жителите на с.Овчарци, които искат да живеят в едно по-хубаво място, да се включат в изграждането, опазването и поддържането на всичко различно, което ще направим заедно“, заяви Говедарски.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)