Избрани Новини

10 дка лозя изгоряха в Марикостиново

Горя ресторант в Гоце Делчев

През изминалото деонощие в звената  за ПБЗН при РДПБЗН-Благоевград са регистрирани 13 сигнала за произшествия. Ликвидирани са 10 пожара. С преки материални щети са възникнали 4 пожара. Извършени са 2 спасителни дейности. Има 1 лъжливо повикване.

- На 17.09. около 13:20 часа е получен сигнал за пожар в покрив на фирмена сграда в гр.Гоце Делчев. Погасен е от 2 екипа на РСПБЗН-Гоце Делчев. Щетите са 3 фотоволтаични панели и 4 инвертори. Причината за пожара и стойността на нанесената щета с в процес на установяване.

- На 17.09. около 16:50 часа е получен сигнал за пожар в ресторант в гр.Гоце Делчев. Погасен е  от екип на РСПБЗН-Гоце Делчев. Щетите са опушени стени, бяла, черна и компютърна техника и електрически бойлер.

- На 17.09. около 16:19 часа е получен сигнал за пожар в кабели в общинска сграда в Добринище. Погасен е от екип на РСПБЗН-Банско. Щетите са опушени стени, рутер.

- На 17.09. около 18:24 часа е получен сигнал за пожар в сухи треви и храсти в землището на с.Марикостиново, община Петрич. Погасен е от 3 екипа на РСПБЗН-Петрич и екип на РСПБЗН-Сандански. Щетите са около 10 дка лозя.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов