Избрани Новини

Снимат рекламни филми за туристическа дестинация Белица

Ще бъдат представени културни и природни туристически обекти

Тези дни стартира заснемането на промоционални видео филми за туристическа дестинация  Белица

На 2D видео филма с продължителност по 15 минути ще бъдат представени културни и природни туристически обекти, включително и нематериално културно наследство на Белица /фолклор, музика и традиции/, в изпълнение на Проект „Културен мост през вековете“, финансиран по програма Интеррег- ИПП ТГС България - Бивша югославска република Македония.
2D версии на 3D видео ще бъдат достъпни и заедно с промоционалното видео на Белица ще бъдат разпространени на уеб сайта на проекта, Facebook /Twitter, Youtube и др./, както и други подходящи сайтове с туристически интерес, за да се създаде по-широко разпространение и популярност на туристическа дестинация Белица.
Една от основните цели на видеоклипа е да привлече интерес към заинтересованите страни, а именно към туроператорите, компаниите, НПО в областта на туризма , което ще доведе до повече туристи не само в Община Белица, но и в региона.
Използват се най-модерните технологии за дигитализация и конвертиране на видео в реална среда с цялостен дизайн и употреба, което ще ги направи предизвикателство за всеки зрител.
Видеоклипът ще даде пълна представа за аудио-визуални стойности на обекти и среди, така че максимално да задоволят нуждите на зрителите.
Стратегическото планиране на сценарии, заснемането, редактирането на видео и музиката ще бъдат представени по атрактивен начин.
Популяризирайки видеото на сайта и на всички платформи за стрийминг на видео, всеки зрител ще може лесно да получи достъп до мултимедийната информация и да научи повече за красотата на региона.
Крайната цел на стратегията е високотехнологичен, модерен, атрактивен и полезен мултимедиен продукт, изграждащ допълнителен мост за сътрудничество и реклама между зрителите и региона.

Този проект е съфинансиран от Европейския съюз чрез Интеррег – ИПП Програма за трансгранично сътрудничество между Република България и Република Северна Македония.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)