Избрани Новини

С бронз Михаил Цинцаров от Банско се записа в класации по бодибилдинг

Вече е в челната тройка на Балканите

Младият спортист Михаил Цинцаров от Банско се преориентира към бодибилдинга само преди половин година и вече е в челната тройка на Балканите.

В продължение на 15 години Михаил тренира усилено таеконуондо със световния шампион и треньор Николай Кехайов в Таекуондо клуб Хоук Банско и постига чудесни резултати. Стига до второ място на Откритото европейско първенство в Хърватия през 2018 г. Тежка травма в коляното на поредно международно състезание обаче го вади от любимото бойно изкуство и го принуждава да се преориентира в друг атрактивен спорт. Броени месеци след възстановяването си 20-годишният спортист дебютира на български подиум, а веднага след това заминава и за състезания на Балканиадата по бодибилдинг и фитнес в Румъния.

Михаил Цинцаров триумфира на това състезание с бронзовата купа при младежите. Забелязан от специалистите, той дава заявки за сериозно присъствие в скоро време и сред мъжете.

Засега Мишо тренира сам, като разделя времето си между тренировки и работа, но винаги на първо място за него е образованието. Студентът по кинезитерапия не се отказва и от голямата си любов – физиката, която рано или късно ще запише да следва.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)