Избрани Новини

РС - Кюстендил одобри наказания за трима албанци, влезли незаконно в България

Дадоха им по 6 месеца "лишаване от свобода“ условно

РС – Кюстендил одобри споразумения и наложи наказания на трима граждани на Албания, влезли през границата на страната ни от Северна Македония без разрешение на надлежните органи на властта и не през определените за това места. Обвиняемите ще изтърпят наказания от по 6 месеца „лишаване от свобода“, изпълнението на които се отлага за изпитателен срок от по 3 години и ще платят „глоба“ от по 100 лв. за всеки, както и разноските по делата. Престъпленията са извършени в периода 26- 31 август 2020 година.
Обвиняемите Anton K. и Zyni S. /на по 24 години, неосъждани/ се признаха за виновен в това, че на 26.08.2020 година, на около 900 метра югоизточно от ГКПП – Гюешево са влезли през границата на страната ни без съответното разрешение и не през определените за това места – престъпление по чл. 279, ал.1 от НК.
Подсъдимият Bruno L. /на 54 години, неосъждан/ се призна за виновен като извършител на същото престъпление. Той е преминал незаконно границите на страната ни на 31.08.2020 г., на около 400 м северозападно от ГКПП – Гюешево.
Определенията на Районен съд – Кюстендил са окончателни.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)