Избрани Новини

Без празнична програма за празника на село Крупник

Ще има спортни мероприятия

Краят на месец август е, днес е последната му събота – емблематична за село Крупник. Съботата, която по традиция от незапомнени времена събира на празник крупничани, близки, приятели и гости. Съботата на Младежкия събор – празник на младостта, празник на Крупник.
Тази година празникът ще бъде различен. Различен, поради епидемичната обстановка в страната и разума да се опазим живи и здрави.
Събор няма да има, празнична програма също, но за жителите и гостите на Крупник са подготвени редица спортни събития.
„Нека запазим разума в себе си, нека се опазим здрави! Празници е имало винаги и ще продължава да има и занапред!“ – обърна се към жителите на Крупник кметът на селото Иванка Чакалска.
Традицията ще бъде продължена. Няма да бъдат пропуснати футболните срещи между ветераните на Левски Крупник и Миньор Брежани, както и на отборите на кметовете и горските служители с гостите на Витоша Бистрица. Те ще се проведат днес от 18:00 часа на Арена Крупник.
От кметството са помислили и за доброто настроение на децата на Крупник. Днес от 10:00 ч. в парка на селото се организира състезание по колоездене. Мероприятието ще се проведе в II категории: I-ва – деца от 7 до 11 години и II-ра - за деца от 12 до 15 години. Записването става на тел. 0886363670 и на място в читалището.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)