Избрани Новини

Първият волейболен съдия в Разлог отбеляза 80-годишен юбилей (снимки)

Свири и до днес в духовия оркестър

Първият съдия по волейбол в спортната история на Разлог - Владимир Белчев, навърши достолепните 80 години. Читалищният доайен Владимир Белчев е участник и солист в самодейната оперета през почти всичките 60 години на съществуването й, важна част от мъжкия читалищен хор, битов оркестър, Ансамбъл за народни песни "Разлог".

Гости на празника му, по покана на Община Разлог и читалище "15 септември 1903-1909" бяха музикантите от духовия оркестър, в който той свири и днес, приятели и съратници от различни самодейни изяви, колеги от църковния хор и семейството му. Виртуално присъстваха и негови дуетни половинки от участието му в оперетни постановки.

Председателят на читалището връчи от името на кмета на общината инж.Герчев почетен плакет и грамота за изключителен принос към културния живот на Разлог.
В обръщението си към юбиляра г-н Орозов каза: "Историята обичайно записва първите, основоположниците, но не по-малко важни са тези, които продължават и развиват делото им! За нашето читалище Владо Белчев е такъв, радетел и страстен последовател на идеята за просветно и културно развитие на населението на Разлога!"
Подаръци, приветствия и благодарности за това, което е дал от себе си за поддържане на самодейността получи юбиляра.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)