Избрани Новини

Претърсват язовир "Дяково“ за Янек, който изчезна след среща с гард на Галеви

На брега на водоема са още полицаи, пожарникари и Спешна помощ

Екипи водолази претърсват язовир "Дяково" в търсене на изчезналия 43-годишен Янек Миланов от Дупница. На брега на водоема са още полицаи, пожарникари и Спешна помощ, съобщава „24 часа“.
Янек Миланов изчезна на 31 юли вечерта след среща с гард на т.нар. братя Галеви. Оттогава от него няма и следа.
Братът Марио Миланов призова главният прокурор Иван Гешев да дойде в Дупница, за да се запознае лично със случая и да предприеме всичко необходимо по разследването.
С видеообръщение Марио Миланов отправи апел към институциите с молбата да се действа максимално ефективно за откриването на 43-годишният Янек, който изчезна в нощта на 31 юли, а последно е видян в джипа на бившия гард на Братя Галеви Васил Капланов-Каплата.

Да припомним, че от 5 август РУ Дупница издирва Янек Михайлов Миланов. Той  е на 43 години и е от Дупница. Негов роднина на 1 август  е заявил в РУ Дупница, че от 31 юли няма връзка с него, в неизвестност е.

Служители на РУ Дупница са предприели незабавни оперативно-издирвателни действия, Янек Миланов  е обявен за общодържавно издирване  на 1 август. Районното управление  продължава да работи активно по установяването на лицето.

Янек Миланов  работи в чужбина, по време на отпуските си се завръща в родния град.  В полицията няма постъпили сигнали  за отправяни заплахи към него. За времето от 2019 до 2020 г. е подал 2 сигнала в РУ Дупница за посегателство спрямо автомобила му – за счупено странично огледало и надраскана врата.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов