Избрани Новини

Днес играят "Септември" – "Пирин"

Главен арбитър е Ивайло Стоянов с помощници Петър Ангелов и Марин Бонев

В междинния 3-ти кръг на Втора лига Пирин гостува на Септември (Симитли). Двубоят е днес, 19 август, от 19:00 ч.
Главен арбитър на срещата е Ивайло Стоянов с помощници Петър Ангелов и Марин Бонев. Четвърти съдия е Благой Манов.
На мача ще бъде допускана публика при спазване на заповедта на министъра на здравеопазването, съобщават от сайта на клуба www.fcpirin.com.
КЛАСИРАНЕ
След два изиграни кръга Пирин е на трета позиция в класирането с актив от 4 точки с една победа и едно равенство.
На върха в подреждането са Локомотив (София) и Лудогорец 2 с пълен актив от 6 точки.
ПОСЛЕДНИЯТ МАЧ
Пирин взе първата си победа във Втора лига през новия сезон, след като надигра Янтра (Габрово) с 4:1. Двубоят се игра под непрестанен дъжд, навръх големия християнски празник Успение Богородично. Антон Карачанаков откри резултата от пряк свободен удар в 29-ата минута с първия си гол за сезона. Две минути по-късно Кожухаров за гостите изравни. През втората част два гола отбеляза Преслав Йорданов (53, 74), за да покачи на 3:1. Четвъртото попадение за нашия отбор отбеляза Джон Аийна в 90-ата минута. Това бе първи гол за новото ни попълнение с фланелката на „орлетата“.
ГОЛМАЙСТОРИ ДО МОМЕНТА
Преслав Йорданов 3 гола, Антон Карачанаков 1, Джон Аийна 1
НОВИНИ ОКОЛО СЪСТАВА
Вратарят Франческо Руберто продължава да тренира отделно от групата и пропуска и тази среща. Полузащитникът Иван Тасев, който претърпя успешно операция от херния, ще стартира леки тренировки след около десетина дни. Очаква се Тасев да бъде на разположение на треньорския екип след паузата за националните отбори. На линия отново е полузащитникът Конър Хендерсън, който изтърпя наказанието си за червения картон срещу Хебър в миналия кръг.
СЪПЕРНИКЪТ
Прекъсването на сезона във Югозападната Трета лига заради пандемията завари отбора на Септември (Симитли) на втора позиция в класирането – на една точка зад лидера Миньор (Перник). На свое заседание на 26 юни 2020 г. Изпълнителният комитет на БФС обяви, че Септември (Симитли) и Спортист (Своге) ще попълнят състава на Втора лига за сезон 2020-21. Така тимът от Симитли се завърна в професионалния футбол след петгодишна пауза.
Септември стартира с победа у дома срещу Литекс с 2:0. Головете отбелязаха Владимир Гогов (11`) и Руслан Иванов (24`). Във втория кръг предстоящият съперник претърпя поражение с 0:3 при гостуването си на Кариана (Ерден).



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов