Избрани Новини

Канабисови ниви откриха край Влахи и Коларово

Образувани са досъдебни производства

Около 22:10 часа на 15.08. в гр.Сандански служители на реда спират за проверка лек автомобил Рено Експрес, в хода на която, в джоба на пътника – 24-годишен мъж от Русе, е открито полиетиленово топче, съдържащо 0,03 г канабис. Образувано е досъдебно производство. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа.

На 15.08. в хода на провеждаща се специализирана полицейска операция полицейски по линия „наркотици“, в местността Грънчар, землище на с.Влахи, община Кресна, полицейски служители установяват нива, в която се отглеждали растения от рода на канабиса – 15 броя, с общо тегло около 4,175 г. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава.

На 15.08. е привлечен в качеството на обвиняем 42-годишен мъж от с.Кулата затова, че в жилището си на 14.08. е държал марихуана – около 44,37 г, без надлежно разрешително.

На 14.08. в местността Костенчелък, землище на с.Коларово, община Петрич, в обезлесен участък са открити 102 броя зелени тревисти растения, с общо тегло около 305 кг, реагирали положително на марихуана. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

При извършена на 14.08. проверка в ниви, намираща се в местностите Шаранковица и Гьоргьовска река, са установени засети и отгледани общо 33 броя растения, реагирали на канабис, с общо тегло 9 кг. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов