Избрани Новини

Нова награда ще бъде връчена на IV-то издание на "Детски Пирин Фолк“

Радио Благоевград ще присъди специалния приз "Млад изпълнител“

За първи път на IV-то издание на „Детски Пирин Фолк“ Сандански 2020 Радио Благоевград ще присъди нова специална награда „Млад изпълнител“. Призът ще бъде връчен на един от младите таланти, които ще вземат участие в Конкурса за изпълнителско изкуство за деца от 8 до 15 години на 28 август 2020 г.
Носителят на наградата „Млад изпълнител“ ще спечели плакет и грамота, както и правото за запис на песен в музикално-продуцентския комплекс на Радиото. „Приемаме инициативата на Радио Благоевград като привилегия и израз на признание, че това, което правим за децата на България, е правилно. Благодарим за подкрепата през всички тези години!“, коментират организаторите от Фен Фолк ТВ.     
Разбира се, за поредна година Радио Благоевград ще присъди и една от специалните награди на „Пирин Фолк“ Сандански - Песен на слушателите.  
XXVIII-то издание на уникалния по рода си международен фестивал за нова авторска песен на македонска фолклорна основа и изпълнителско изкуство ще се проведе на 28, 29 и 30 август в Летен театър – Сандански. Специални гост-изпълнители ще бъдат Николай Славеев (28.08),  Володя Стоянов – Войводата (29.08), Ива и Велислава Костадинови и Румяна Попова (30.08).
Билетите за „Пирин Фолк“ Сандански 2020 са в продажба в мрежата на Eventim и Туристически информационен център - Сандански.  
Организатори: Фен Фолк ТВ, Мюзик Медия Клъстер и Община Сандански.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)