Избрани Новини

Лек автомобил се преобърна в канавка, пострадали са шофьорът и пътничка

И двамата са с фрактури, но без опасност за живота

На 1 август около 12.35 часа на изхода от град Червен бряг в посока село Чомаковци е настъпило ПТП. Произшествието е посетено от автопатрул на сектор „Пътна полиция“.

Установено е, че лек автомобил "Тойта Рав 4",  собственост и управляван от 58-годишен, се е преобърнал в канавката в ляво по посока на движението си. В следствие на настъпилото ПТП на водача са причинени фрактури на ребра. Той е транспортиран и настанен в УМБАЛ - Плевен без опасност за живота. Изпробван е за алкохол с техническо средство „Дрегер 7510" и уредът е отчел отрицателен резултат. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба.

Пострадала е и неговата спътничка – също 58-годишна от Червен бряг. Тя е пътувала на предна дясна седалка. С фрактури на ребра и фрактура на ляво рамо жената е транспортирана в УМБАЛ - Плевен без опасност за живота.

Уведомен е дежурен прокурор при РП - Плевен. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 343, ал. 1, буква "б" от НК. Продължава работа разследващ полицай.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов