Лек автомобил се преобърна в канавка, пострадали са шофьорът и пътничка

И двамата са с фрактури, но без опасност за живота

На 1 август около 12.35 часа на изхода от град Червен бряг в посока село Чомаковци е настъпило ПТП. Произшествието е посетено от автопатрул на сектор „Пътна полиция“.

Установено е, че лек автомобил "Тойта Рав 4",  собственост и управляван от 58-годишен, се е преобърнал в канавката в ляво по посока на движението си. В следствие на настъпилото ПТП на водача са причинени фрактури на ребра. Той е транспортиран и настанен в УМБАЛ - Плевен без опасност за живота. Изпробван е за алкохол с техническо средство „Дрегер 7510" и уредът е отчел отрицателен резултат. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба.

Пострадала е и неговата спътничка – също 58-годишна от Червен бряг. Тя е пътувала на предна дясна седалка. С фрактури на ребра и фрактура на ляво рамо жената е транспортирана в УМБАЛ - Плевен без опасност за живота.

Уведомен е дежурен прокурор при РП - Плевен. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 343, ал. 1, буква "б" от НК. Продължава работа разследващ полицай.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"