Петрич е част от турнето на Васил Петров

Певецът е с нова симфонична програма и с Врачанската филхармония

„SYMPHONY WAY“ е името на новия проект на известния ни певец Васил Петров, с който той гостува тази вечер в Петрич. В концерта „Symphony Way” вечните класики ще бъдат разказани с мащабния симфоничен звук на Врачанската филхармония и с изящната фраза и кадифен глас на Васил Петров, който ще претвори музиката на Гершуин, хитовете на Франк Синатра и Бийтълс, Чарли Чаплин, Антонио Карлос Жобим, Кол Портър и други автори.
На сцената заедно с него са и джаз музикантите Йордан Тоновски (пиано), Кристиян Желев (ударни) и Христо Минчев (контрабас). Специален гост на концерта е талантливата носителка на редица престижни награди, виртуозната цигуларка Зорница Иларионова.
В програмата на Symphony Way присъстват боса нова темите The Girl from Ipanema, How insensitive, поп класиките Killing me softly, Can`t take my eyes of off you, Smile, Feelings, Something, Michelle и небезизвестните My Way, Summertime, The Shadow of your smile, Over and Over, Ol`man river, Ave Maria, Love story (Where Do I begin), Feelings, Caravan, Strangers in the night, New York, N.Y. и някои класически теми.
Концертът ще се проведе тази вечер от 21.00 часа в Петрич на стадион „Цар Самуил“. Всички концерти ще се проведат при пълно спазване на разпоредбите за отстояние и вход на Министерството на здравеопазването.Снимка на Деня

МВнР: Сънародниците ни в Европа и Турция вече могат да гласуват, приключи вотът в Нова Зеландия