Паунов в Благоевград: Договореното в Брюксел от Борисов дава нов хоризонт пред държавата и бизнеса

В срещата участва и областният координатор и евродепутат Андрей Новаков

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов се срещна в Благоевград с общинските съветници на партията и общинския ръководител Росица Димитрова. В срещата участва и областният координатор и евродепутат Андрей Новаков.
„Радвам се, че структурата е в кондиция, обединена и със заряд и мотивация за работа“, каза Цветомир Паунов.  Според него е важно в Благоевград, който е университетски център, да се работи повече сред младите хора, които ще носят енергия. Паунов призова представителите на благоевградската структура на ГЕРБ да бъдат все така активни в комуникацията си с хората.
По време на срещата бяха обсъдени и проблемите, натрупани в Благоевград от управлението на кмета Румен Томов. Позицията на партията остава непроменена и ще остане активна опозиция.
По повод случващите се протести Паунов подчерта, че ГЕРБ и правителството чуват всички справедливи искания на хората. „Държавата обаче се намира в такъв период, в който трябва да бъдат завършени редица стратегически проекти. Служебно правителство и политическа криза могат да се окажат спирачка пред всички тези цели, насочени към бъдещето на страната и нейната евроатлантическа принадлежност“, коментира административният секретар на ГЕРБ.
„Договореното в Брюксел от премиера Борисов е безспорен успех за България и дава нов хоризонт пред държавата и бизнеса“,  заяви в заключение Цветомир Паунов.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен