Избрани Новини

Откраднаха играчките на детска градина в Гоце Делчев!

Крадците са две непълнолетни момичета от гр.Гоце Делчев и с.Василовци

Около 16:07 часа на 18.07. в РУ-Гоце Делчев е съобщено за извършена кражба от детско заведение в гр.Гоце Делчев. От полицейските служители е установено, че в сградата е проникнато през незаключена врата и са отнети два преносими компютъра и детски играчки, а извършители на деянието са две непълнолетни момичета от гр.Гоце Делчев и с.Василовци, община Брусарци. Инкриминираните вещи са намерени и иззети. Образуван е заявителски материал.

Полицейски служители на 01 РУ-Благоевград работят по получен сигнал за това, че за времето от 19:00 часа до 23:00 часа на 18.07. е отнет противозаконно лек автомобил „Фолксваген Голф“, паркиран“ в Благоевград. За случая е уведомена РП-Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

След получен сигнал за извършена, за времето от 22:00 часа на 17.07.2020 г. до 08:00 часа на 18.07.2020 г., кражба на лек автомобил „Фолксваген пасат“, паркиран в Добринище, от полицейски служители на РУ-Банско автомобилът е установен на път II-19 след Добринище в посока Гоце Делчев. По случая е образувано досъдебно производство.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов