Избрани Новини

Звезден бал отново в Плевен

За 22 зрелостници от училищата в Плевен, Кнежа и Белене са осигурени празнични тоалети

За шеста поредна година ще се проведе звезден бал за абитуриенти в неравностойно положение, организиран от Националното сдружение на сираците в България. За 22 зрелостници от училищата в Плевен, Кнежа и Белене са осигурени тоалети за празничната бална вечер, дарени от дарители на инициативата.

"Звездната вечер ще се проведе на 17 юли 2020 г. от 18:30 часа в ресторант „Garden“, като за интериора и украсата на събитието тази година се доверихме на агенция за украса „Кери и Форко“, които безплатно решиха да направят приказно мястото на събитието. За абитуриентите и техните придружители, които не са от Плевен е осигурено настаняване в хотел „Ростов“ град Плевен. Гост изпълнител тази година на звездния бал ще е легендарният Милко Калайджиев, който с хитовете си ще приповдигне настроението на завършващите момичета и момчета", сподели председателят на НССБ Слави Михайлов.

"Огромни благодарности към всички добри хора, които ни подкрепиха въпреки извънредната ситуация и направиха възможна реализацията на това прекрасно събитие. Всеки, който е помогнал за кампанията е добре дошъл на звездната вечер, за да поздрави абитуриентите", допълва той.

Провеждането на инициативата до този момент е подкрепила 238 абитуриенти през тези шест години.

"Благодарим на нашите партньори и приятели, сред които Медицински университет Плевен, фирма Милкана, фирма Монолит, „Ballistic Sport“, сдружение „Българка - Чикаго и г-жа Ники Лазаро, Кметът на Кнежа г-н Илийчо Лачовски, народните представители Владислав Николов, Стефан Бурджев, Васил Антонов, общински съветници от Плевен. Огромни благодарности и към Вас медиите, които направихте възможно популяризирането на инициативата чийто успех нямаше да бъде толкова голям. Благодарим Ви!", споделя още Слави Михайлов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов