Избрани Новини

Социалният формат "Тя в Сандански" продължава

Ще се проведе в 18:30 ч. в Епископската базилика

Социалният формат „Тя в Сандански“ представя две невероятни санданчанки, които всички в града познават. Две активни жени, прекрасни майки, съпруги, дъщери, професионалисти в своята сфера и пример за упоритост и любов към семейството, приятелите, работата и живота.
Сандански се гордее с тях и иска повече хора от града и страната да научат за вдъхновяващия им опит.

МАРИЕТА ПЕТРОВА е вдъхновяващ пример на жена, която безотказно следва пътя си и със сърце, упоритост, подкрепа и с много труд, постига целите си.
За себе си Мариета казва следното: Този, който знае къде отива, светът му дава път. Казвам се Мариета Петрова от гр.Сандански и това е моето мото в живота. На 35 г. съм, семейна и майка на 2 деца, работеща, търсеща и искаща всичко от живота.

МАРИЯ ХРИСТОВА-КАРАСТОЯНОВА: По образование тя е мениджър маркетинг и реклама, а по сърце е творец. Обича да рисува, пише стихове и е един от организаторите на Националния  фолклорен фестивал за любители танцьори „Сандански пее заиграва, Пирина разлюлява”. Била е 15 години мениджър производство на фирма за изработка на дамско облекло, но от единадесет години е сватбен агент и талантлив флорист и участва в много проекти на Община Сандански като декоратор. Хобито й е да твори в кухнята. Има подкрепата на приятелите си и семейството, което е винаги е до нея, дори, когато е като „буря”.
„Тя в Сандански“ ще се проведе днес в 18:30 ч. в Епископската базилика.

Събитието се организира на доброволчески принцип от друга дама-вдъхновителка Емилия Маринова и екипа на Балканския младежки фестивал, в партньорство и с домакинството на Община Сандански.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов