Избрани Новини

Задържаха четирима за кражби в Благоевградско

Лека кола и авточасти откраднаха от автоморга в Церово

След проведени издирвателни мероприятия във връзка с получено съобщение за извършена,  около 15:00 часа на 23.06. кражба на мобилен телефон от магазин в Благоевград, от полицейски служители на 01 РУ-Благоевград е установено, че извършител на деянието е 37-годишна жена от Симитли. Същата е задържана със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образуван заявителски материал.

Със заповед за задържане до 24 часа са задържани трима младежи на 17, 18 и 21 години от Петрич. За периода от 20.06. до 23.06. те извършили кражба на детска количка, оставена пред частен дом в Петрич. За случая е уведомена РП-Петрич.

В 02 РУ-Благоевград е сигнализирано за извършена за времето от 21:30 часа на 22.06. до 07:00 часа на 23.06. кражба на радиокасетофон, акумулатор на товарен автомобил, лебедка и 7 катализатори за леки автомобили от автоморга, намираща се в землището на с.Церово, община Благоевград, както и лек автомобил „Мицубиши“ с прекратена регистрация, паркиран в ливада в близост до автоморгата. За случая е уведомена РП-Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов