Избрани Новини

МГЕРБ-Благоевград проведе областно събрание

Номинира свои членове за Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ

Младежката организация на ГЕРБ в Благоевградска област проведе областно събрание, в което участваха над 30 представители на МГЕРБ от всички 14 общини.
На събранието присъстваха областният административен секретар на партията и народен представител Даниела Савеклиева, членът на НИС на МГЕРБ Осман Ислямов и общинският ръководител на ГЕРБ - Благоевград инж.Росица Димитрова.
Целта на срещата бе младежите да номинират свои представители за членове на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ за предстоящото на 5 юли Общо събрание на младежката структура, което ще се проведе в София. Номинирани бяха четирима младежи от организациите от Благоевград, Петрич и Гърмен. Георги Матеев, Румен Кулянин, Атанас Ячков и Осман Ислямов бяха единодушно подкрепени от присъстващите в залата.
„МГЕРБ в Благоевградска област е сред най-активните в страната, продължаваме да се развиваме в положителна посока. Важно е да продължим да работим, да реализираме различни инициативите, насочени към хората”, каза областният координатор на МГЕРБ-Благоевград Венцислав Хросинков.
Младите хора коментираха актуалната политическа обстановка в страната, предстоящите през следващата година национални избори.
Събранието протече при всички санитарно-хигиенни мерки в извънредната епидемична обстановка.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов