Избрани Новини

Изненадаха с рисунка министър Кралев по повод Международния олимпийски ден и Деня на българския олимпиец

Рисунката е и благодарност за успешното и ползотворно сътрудничество между асоциация "Докосни дъгата" и ММС

Рисунка на спортна тематика по повод Международния олимпийски ден и Деня на българския олимпиец получи днес Красен Кралев. Нейн автор е Калоян Калчев, ученик от Варна, който е част от голямото семейство на асоциация "Докосни дъгата". Спортният министър получи символичния подарък от д-р Денислава Ангелова - председател на асоциацията, и две от популярните лица, участващи в инициативите на "Докосни дъгата" - златното момиче и медалистка от Олимпиадата в Рио де Жанейро Ренета Камберова и поп изпълнителката Валентина Алекснадрова, която днес празнува рожден ден.

Рисунката е подарък и в знак на благодарност за успешното и ползотворно сътрудничество между асоциацията и ММС.

След като през 2018 г. и 2019 г.  успешно бяха реализирани проектите "Младите хора – бъдещето на България – това сме ние” и "Младите хора - бъдещето на България - заедно срещу агресията" по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта, днес, 23 юни, председателят на сдружението д-р Денислава Ангелова подписа в Министерството на младежта и спорта договор, касаещ тяхното продължение. Асоциация "Докосни дъгата" и ММС започват работа по проект "Младите хора - Бъдещето на България - в действие". В обхвата му ще попаднат около 1000 младежи на възраст 15-29 г. с различен социален и здравен статус от цялата страна, като темата за агресията и последиците от нея остава водеща, както и насърчаването към социално отговорно поведение и здравословен начин на живот.

Проектът "Младите хора - Бъдещето на България - в действие" предвижда организиране и провеждане на различни информационни кампании, спортни прояви, културно-художествена кръгла маса, изнесен тренинг, създаване на песен и видеоклип, както и други дейности, създаващи условия за подкрепа и мотивация, за личностно развитие на всеки участник, независимо от неговия социален статус и етническа принадлежност, както и за създаване на атмосфера на толерантност и разбирателство.

В събитията, съпътстващи реализацията на дейностите по проекта се очаква да се включат много популярни българи от различни сфери на публичния живот.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов