Избрани Новини

Финалът: Тази вечер в "Гласът на България" пее Йоана от Кюстендил (видео)

Интерппетацията й на “Не идвай” днес има близо 3,5 милиона гледания и е сред най-гледаните изпълнения в YouTube

Тази вечер е големият финал в "Гласът на България", от 20:00 часа, по BTV. Нека заедно подкрепим кюстендилският славей Йоана Сашова, като гласуваме за нея на номер 17 651.

“Пътят до финала не бе нито лесен, нито кратък. Всичко започна на кастингите, където Йоана успя да обърне три стола, а интерппетацията й на “Не идвай” днес има близо 3,5 милиона гледания и е сред най-гледаните изпълнения в YouTube канала на "Гласът на България"! Тогава за нея се пишеше “Ромката, която разплака Камелия”.
Още на втория етап - #ВокалнитеДвубои, Йоана успя да пребори народна певица, пеейки народна песен и така спечели мястото си на #нокаутите. Където пък я видяхме в още по-различна светлина. За цялото това време тя успя 4 пъти да влезе в класациите на #ГласътСвят и не само “доби светкавична популярност”, но и докосна сърцата на милиони хора.
Това стана ясно и на #КонцертитеНаЖиво миналата неделя. Където с изпълнение си на песента “Циганска сватба” отново ни показа колко различна и необикновена може да бъде.
След толкова месеци вълнение и стоене пред телевизорите, в неделя вечер дойде време и за големия #ФИНАЛ!
Нека бъдем част от победата на кюстендилският славей Йоана, тази вечер, от 20:00, на живо, по BTV. Нека покажем любовта и подкрепата си, като гласуваме за нея на номер #17651!



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)