Избрани Новини

Краси Станоев се завърна в Благоевград

"С него отборът ни ще бъде още по-балансиран", заяви мениджърът на "орлетата" Фийни

Красимир Станоев подписа договор за две години с Пирин. Роденият в Благоевград 25-годишен полузащитник идва от Етър (Велико Търново) с чийто екип изигра 23 мача и отбеляза 2 попадения през сезон 2019-20 г. 

Обстановката на стадион „Христо Ботев“ не е непозната за него, тъй като в кариерата си има един полусезон с „орлетата“ в рамките на първенството 2014-15 г. Борбеният халф е играл още за отборите на Литекс, Пирин (Разлог), Добруджа, ЦСКА и Дунав (Русе).

„Роден съм в Благоевград и се радвам, че отново съм у дома. Привлече ме организацията в клуба, която е на много високо ниво. Знам, че се работи много професионално, знам че всички методи на работа са нови. Познавам се с повечето от съотборниците ми, работили сме заедно. На феновете на Пирин пожелавам да бъдат живи и здрави и да имат много поводи за радост с любимия отбор“, сподели при представянето си новият играч на Пирин.

"Радвам се, че Краси подписа с нас. С него отборът ни ще бъде още по-балансиран", заяви мениджърът на "орлетата" Уорън Фийни.

Успех, Краси!



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)