Избрани Новини

"Топъл обяд" получават 150 благоевградчани

Община Благоевград има подадени и одобрени 6 европроекти за шестмесечието

На пресконференция кметът на Благоевград инж.Томов обяви: „Община Благоевград работи за своите жителите, грижим се за създаване на добри условия на живот, предоставяне на социални услуги и културни събития, създаване на нови работни места. Нека гражданите живеят спокойно.“
Заместник-кметът по хуманитарни дейности д-р инж. Василиса Павлова представи един от новите социални проекти, с който от 4 май до 27 юни се подсигурява на 150 лица топъл обяд с доставка до дома им. Целевата програма „Топъл обяд“ е в условията на извънредна ситуация -2020 г“. Представени са дейностите от културния календар на община Благоевград, както и възстановяването на летния театър.
Заместник-кметът по икономика и финанси Ясен Попвасилев обяви, че Община Благоевград има подадени и одобрени 6 европроекти за периода от 11.11.2019 г. - 26.05.2020 г., като общата стойност е 4 360 542,25 лв. с вкл.ДДС.
Заместник-кметът по строителство инж. Евгени Терзиев информира за предприетите спешни ремонтни дейности в Дома за стари хора в кв.Струмско след възникнал пожар.
Заместник-кметът по обществен ред, сигурност и спорт Любен Милев съобщи за предприетите действия за групово и колективно спортуване при спазване на противоепидемичните мерки.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов