Избрани Новини

Моторист се нацели в стълб

Той е с охлузни рани по тялото, но без опасност за живота

На територията на област Благоевград станаха следните ПТП през уикенда:

- На 6.06. около 13:35 часа в с.Логодаж, община Благоевград, нерегистриран по надлежния ред мотоциклет „Каджива“ с неправоспособен 18-годишен водач от с.Зелен дол, община Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излиза вляво от пътя и се блъска в бетонен стълб на елекропреносната мрежа. С охлузни рани по тялото и без опасност за живота е пострадал водачът на мотоциклета. Пробата за наличие на алкохол в издишания от него въздух е отрицателна.

- На 6.06. около 17:20 часа на кръстовище между ул.“Серес“ и ул.“Башлийца“ в гр.Сандански  лек автомобил „Тойота Рав 4“ с 53-годишен водач от София не спира на пътен знак „Б2“, в резултат на което допуска ПТП с движещ се по път с предимство лек автомобил „Лексус“ и паркиран лек автомобил „Опел Агила“.  При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са значителни материални щети.

- На 7.06. около 13:50 часа между с.Места и с.Буково мотоциклет „Кавазаки“ с 40-годишен водач от Кюстендил, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой навлиза частично в лентата за насрещно движение и се блъска в лек автомобил „Мицубиши Колт“ с 48-годишен водач от гр.Гоце Делчев, който също частично навлязъл в лентата за насрещно движение. С луксация на раменна става е пострадал водачът на мотоциклета. Пробите за употреба на алкохол са отрицателни. По време на движение водачите са били с поставена предпазна каска и обезопасителен колан.

- На 7.06. около 19:30 часа в района на Благоевград е станало ПТП, при което лек автомобил „Ланчия“, управляван от 75-годишен благоевградчанин, движейки се по черен път и излизайки от крайпътен имот завива наляво, отнема предимството и блъска движещ се в посока към парк „Бачиново“ лек автомобил „Сеат Ибиза“ с 22-годишен водач от Благоевград. С фрактура на ключицата е пострадал водачът на лекия автомобил „Ланчия“.

- Бързо производство за извършено престъпление по чл.343б, ал.1 от НК е образувано срещу 41-годишен от с.Първомай. Около 21:25 часа на 07.06. в с.Кърналово, община Петрич, е управлявал лек автомобил „Джип Чероки“ с наличие на 1,43 помила алкохол в издишания въздух.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов