Избрани Новини

Михаела Крумова бе преизбрана за председател на ОбС - Кюстендил

Тя бе единствената кандидатура и получи подкрепата на 28 от 35-те общински съветници

Общинският координатор на ПП ГЕРБ Михаела Крумова е новият-стар председател на местния парламент в Кюстендил. Крумова бе единствената кандидатура и получи подкрепата на 28 от 35-те общински съветници. Тя бе преизбрана за поста по време на вчерашната сесия на Общинския съвет. Председателят на ОбС – Кюстендил се избира на ротационен принцип на всеки шест месеца.

”Надявам се да имам търпението и силите до безкрайност да отстоявам принципите си, и позицията по отношение на политиките, които трябва да е се проведат в община Кюстендил под знака на пандемията. Надявам се да успеем да излезем с общи усилия както на територията на общината, така и в цялата държава много леко от икономическата криза. Смятам, че ще успеем да се справим, независимо от трудностите”, заяви след преизбирането си Михаела Крумова.
По време на заседанието Крумова направи и обзорен отчет на изминалия 6-месечен мандат. За това време са гласувани 157 докладни записки, като 138 са внесени от кмета на община Кюстендил Петър Паунов, 14 от председателя на Общинския съвет, а останалите – от общински съветници.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)