Избрани Новини

Конкурс за детска рисунка започва днес

В него могат да се включат деца от цялата страна

От днес до 31 май включително деца от 4 до 14 години могат да се включат в конкурса за детска рисунка „#АзПомагам с Kaufland“, който ще се състои по повод Международния ден на детето – 1-ви юни, на територията на магазините на компанията в цялата страна.
Конкурсът ще надникне в детския свят в опит животът ни днес да бъде видян през детските очи. Какво означава „помощ“ според децата и как разбират те #АзПомагам – участниците в надпреварата сами решават как да представят темата. Няма ограничение за техниките, материалите и инструментите, които те ще ползват. Изискването е творбите да са във формат А4 и децата участници да не посещават художествени школи. В конкурса нямат право да участват също деца на служители на компанията.
Всяко дете, което желае да участва в надпреварата, трябва да донесе своята рисунка в най-близкия Kaufland магазин заедно със своите родители. Във всеки магазин жури от служители ще избере най-оригиналните рисунки, които ще бъдат изложени в магазина до 7 юни. Авторите на трите най-добри рисунки ще бъдат обявени на 1 юни и ще получат награди – ваучери от 50 лева, от 20 лева и от 10 лева за пазаруване в Kaufland.
В условията на глобална пандемия от COVID-19 Kaufland България работи под мотото #АзПомагам с убедеността, че в труден период действията на всеки имат значение и помощта между хората днес е по-важна от всякога.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов