Избрани Новини

Събраха 4200 лева за Гого на благотворителния футболен турнир в Симитли

Участие взеха 24 отбора от различни населени места

Община Симитли обедини своите сили в една обща кауза - да се съберат достатъчно средства за лечението на 14-годишния Георги, който се нуждае от спешна бъбречна трансплантация. Именно заради това днес бе организиран футболен турнир с кауза „Да помогнем на Гого“, в който участие взеха 24 отбора от различни населени места. На турнира участие взеха отбори от цялата община, от Благоевград и от София, които, обединени, прибавиха към сметката на Гого 4200 лв. Кметът на община Симитли Апостол Апостолов също взе участие, като се включи в отбора на кв.Ораново.
Първи на терена се изправиха отборите "Дълга махала" и "Ние сме с теб", а началото на турнира с първи удар даде Гого.
Един от отборите, взели участие, дари тениска на "Лудогорец" за търг, но тъй като Гого я хареса, те решиха да я подарят на него.
За пореден път футболът обедини всички любители на най-масовия спорт в една кауза – за здравето на едно дете. На терена се изиграха десетки футболни срещи, но официален победител няма, защото днес всички играха за обща победа – победата на Гого.
14-годишният Георги Георгиев Попов от Симитли се нуждае от неотложна трансплантация на бъбрек, за която е необходима непосилна за семейството сума, затова, нека се обединим и да подадем ръка на Гого!
БАНКОВА СМЕТКА:
IBAN: BG51FINV91501017436476
BIC: FINVBGSF
ХРИСТИНА КИРИЛОВА ПОПОВАТоп Новини

Снимка на Деня

Аспарухово отбеляза Кръстовден