Избрани Новини

84-годишен дядо падна с колата си в дере край Брежани

Подпийнал водач блъсна пешеходка в Петрич

На територията на област Благоевград през уикенда станаха следните ПТП:

- На 30.04. около 09:00 часа на ул.“Рокфелер“ в Петрич лек автомобил „Мерцедес“ с 65-годишен водач от с.Гега отнема предимство и блъска 73-годишна жена от града, пресичаща пътното платно. Пешеходката е с фрактура на десен глезен и без опасност за живота. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отчела наличие на 0,76 промила. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

- На 1.05. около 19:00 часа в местността Потока, землище на с.Рибново, община Гърмен, неправоспособен 33-годишен мъж от с.Рибново, управлявайки АТВ, което не е регистрирано по надлежния ред, загубил контрол над управлението му и се е преобърнал. С охлузни рани по тялото е пострадал водачът, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

- На 2.05.2020 г. около 14:50 часа в 02 РУ-Благоевград е получен сигнал от МБАЛ-Благоевград за мъж, който е постъпил за лечение след ПТП. От пристигналите на място полицейски служители е установено, че това е 84-годишен мъж от с.Черниче, който около 10:00 часа на 2.05. на пътя между с.Полето и с.Брежани, управлявайки лек автомобил „Фиат Пунто“, на лява крива излиза отдясно на пътното платно и пада в крайпътно дере. В резултат на инцидента е получил гръдна травма, нараняване на главата и комоцио.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)