Избрани Новини

Възстановява се движението на влаковете в страната

БДЖ призовава клиентите си да предприемат пътуване само при неотложна необходимост

От днес  /21-ви април/ се възстановява движението на всички влакове в страната по редовното им разписание, като отпадат въведени ограничения за пътуване в периода на празничните дни от 17-и до 20-април.

Възстановено ще бъде движението на всички 39 влака, които не пътуваха през празничните дни, както и спирането на влаковете в гарите и спирките на територията на град София. Възстановява се и възможността за пътуване от всички по-малки гари и спирки в страната.

При предприемане на пътуване е необходимо клиентите на БДЖ да разполагат със всички необходими документи и попълнени декларации с основание за своето пътуване, тъй като подлежат на проверка преди да бъдат допуснати до влака.

БДЖ призовава своите клиенти да бъдат отговорни за своето здраве и здравето на другите и да предприемат пътуване само при неотложна необходимост!

Актуална информация за движението на влаковете клиентите на БДЖ могат да получат от официалната страница на дружеството (www.bdz.bg), на билетните каси, гишетата „Информация” и на националния информационен телефон 0700 10 200.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)