Избрани Новини

1 000 кг хранителни продукти достигнаха до над 100 семейства в Благоевград (снимки)

Кампанията "Да бъдем хора - да дарим храна!" зарадва десетки хора

1000 килограма хранителни продукти достигнаха до над 100 семейства по време на кампанията "Да бъдем хора - да дарим храна!, организирана от Сдружение "Доброта". Десетки граждани и фирми се включиха с дарения на хранителни продукти, а на Велика събота всички пакети бяха раздадени от доброволци на сдружението на хора в нужда от Благоевград, с.Покровник, с.Падеш и гр.Рила.
"Заедно с всички Вас, хора с големи сърца, успяхме да зарадваме нуждаещите се преди големия християнски празник - Великден! Заедно доказахме, че доброто съществува и силно вярвам, че отново заедно можем да преминем през всяка една трудност", каза представителят на Сдружението Димитър Димитров.
Сдружение "Доброта" напомня, че кампанията ще продължи до края на обявеното извънредно положение - 13 май.
Продължават да набират продукти в пункта им, който се намира в Благоевград, ул.„Тодор Александров" 23 (на гърба на Битовия комбинат до Спиди) и ще работи всеки работен ден между 9.00 и 18.00 ч.
Всеки, който знае за семейство, което е останало без препитание или се нуждае от хранителни продукти, да се свърже със сдружението чрез Фейсбук страницата му или на имейл адрес office@dobrotabg.eu.Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)