Избрани Новини

Александър Мацурев, общински съветници и членове на ГЕРБ с благотворителна акция

Раздадоха над 300 хранителни пакета на социално слаби жители от Банско, Добринище и селата за Великден

Народният представител от ГЕРБ Александър Мацурев, заедно с кмета на Добринище Петър Галчев, общински съветници и членове на ГЕРБ-Банско раздадоха над 300 пакета с хранителни продукти от първа необходимост и 1000 маски на жителите на Банско,  Добринище,  Места, Кремен, Обидим, Осеново, Гостун и Филипово.
„Продуктите, които грижливо подбрахме, са българско производство и с високо качество. Инициативата ни не е за първа година, ежегодна е, но за първи път в ситуация на извънредно положение заради заразата COVID-19. Ето защо сега, в тази ситуация, трябва да си помагаме още повече и да бъдем още по-съпричастни към другите, особено към хората в затруднено положение”, коментира Александър Мацурев.
Той подчерта, че най-светлият християнски празник – Великден, е още една причина да си припомним какво е да сме обединени, сплотени и добри. Точно сега повече отвсякога трябва да бъдем и солидарни.
„Благодаря на всички, които се включиха в инициативата. Знам, че мерките за дистанция, които спасихме отговорно, не са ни направили далечни и чужди за хората, които посетихме. Благодаря за топлото посрещане на жителите от тези населени места.
Вярвам, че заедно и с Божията помощ ще се справим с това изпитание”, каза още Александър Мацурев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов